Ibrahimovic: "PSG heeft tijd nodig"

Maarten (rubbereend)

Zlatan Ibrahimovic veroverde zaterdag met Paris Saint-Germain zijn zoveelste prijs. Ditmaal was het de Franse Supercup. Volgens de spits moet de topvorm nog komen.

PSG versloeg Girondins Bordeaux met 2-1 in de strijd om de Supercup. Zlatan gaf de assist bij de 1-1 van Hervin Ongenda en zag later hoe oud-PSV'er Alex de winnende binnenkopte. Met de nieuwe concurrentie van AS Monaco, dat enorm investeert in goede spelers, wordt het een spannende titelstrijd. Het duurt nog even voor PSG weer op topniveau is, denkt Ibrahimovic.

"Dit is de eerste prijs van het seizoen en die moesten we pakken. Het spel was niet geweldig, maar we hebben gewonnen en dat was het belangrijkste. Nu moeten we ons gaan richten op de wedstrijd van vrijdag tegen Montpellier", aldus de Zweedse aanvaller tegenover L’Equipe.

Ibrahimovic is naar zijn zeggen nog niet helemaal fit. "Ik ben nog niet honderd procent, maar dat is normaal. Dit was pas mijn derde wedstrijd en ben pas weer twee weken samen met het team. Als ik meer speel zal ik snel beter worden. Het kost tijd om weer het gevoel terug te krijgen van het voorgaande seizoen, maar we hebben een sterk team met fantastische spelers."