Kid Rock looft beloning uit na inbraakpoging

anoniem_22072019025900

Kid Rock heeft vijfduizend dollar over voor de arrestatie van een inbreker. De man probeerde eerder deze week in te breken bij de 42-jarige rocker, die een beloning heeft uitgeloofd voor de gouden tip.

Het onderkomen van de rocker, dat ten noorden van Detroit ligt, kreeg woensdag bezoek van een inbreker. Uit bewakingsbeelden blijkt dat de man, die op krukken liep, met een wit busje een hek ramde. Vervolgens strompelde hij richting Kid Rocks huis. Het lukte hem echter niet om binnen te komen.

"Godzijdank was ik niet thuis tijdens de inbraakpoging", schrijft Kid Rock, die werd geboren als Robert Ritchie, op zijn website. "Ik ben een fervent jager en aarzel niet te schieten op iemand die het mij of mijn gezin gemunt heeft."

Kid Rock, in Nederland vooral bekend van de zomerhit All Summer Long, roept het publiek op de lokale politie te helpen. De bewakingsbeelden waarop de inbreker te zien is, staan op de site van de rocker. "Ik ben momenteel erg gespitst op kalende blanke mannen die een wit busje besturen."