FOK! wat een weer... Perioden met zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen mensen! De hitte is zonder veel tamtam verdreven en persoonlijk vind ik dat best wel jammer, aangezien er een zwaar onweerscomplex boven de Noordzee hing. De ene keer is alles voor Duitsland en de andere keer weer voor de Noordzee. Daar kan je als onweersliefhebber best kwaad van worden.

Enfin, we gaan weer rustig door. In het noorden van het land viel er gisteren nog een enkele fikse bui, maar ook daar klaarde het vrij snel op en op veel plaatsen was het dan ook een zonnige middag. De wind blies wel stevig door met windkracht 5 tot 6.

Ook vandaag hebben we weer een prima dag voor de boeg, want er zijn flinke perioden met zon en het blijft overal droog. De wind zwakt een beetje af en met temperaturen die gemiddeld rond de 23 graden komen te liggen is het gewoon een heerlijke dag.

Morgen lopen de temperaturen voor de laatste keer nog even flink op naar waarden tussen de 26 en 30 graden, maar na morgen zakt het kwik snel naar de 21 graden om daar vervolgens ook te blijven. Misschien volgt er in de nacht van maandag op dinsdag onweer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsondergang
Angry_Bird maakte een tochtje door de weilanden en maakte deze fraaie foto van de zonsondergang + onze koeien.