Martins Indi: "Ik ga niet weg bij Feyenoord"

Maarten (rubbereend)

Bruno Martins Indi kan niet vaak genoeg bevestigen dat hij bij Feyenoord blijft. De jonge verdediger heeft veel vertrouwen in het nieuwe seizoen.

Martins Indi, die een jaar geleden debuteerde in het Nederlands Elftal, had vorig seizoen even een dipje bij Feyenoord. Dat had veel te maken met het feit dat hij linksback moest spelen. Ook komend seizoen zal hij vermoedelijk niet in het centrum staan, maar toch heeft hij zin en vertrouwen.

Indi schermde met belangstelling, die niet concreet werd, maar zal nu hoe dan ook bij Feyenoord blijven. "Ik ga niet weg. Ik ga niet weg bij Feyenoord", zegt de verdediger tegen Algemeen Dagblad. Het grote talent liet afgelopen seizoen meerdere keren blijken dat hij een transfer wel zag zitten.

"Vorig seizoen heb ik een tijdje een dipje gehad. Ik was niet blij met mijn positie als linksback, buiten het veld speelden er dingen waardoor ik soms werd afgeleid. Dat is nu anders. Ja, ik ben rustiger in mijn hoofd. Ik ben volledig gefocust op Feyenoord."

Gesprekken met zijn zaakwaarnemer Rodger Linse en trainer Ronald Koeman deden hem goed. Of het ook wat voor zijn positie in het elftal verandert, moet worden afgewacht. "Ik speel nog steeds het liefst centraal, maar ik heb een heel goed gevoel over dit seizoen", zegt Martins Indi.