Nieuwe Mortal Kombat in de maak

Pheno

In een interview met Lance Sloane, de producer van de Mortal Kombat Legacy-serie, geeft hij aan dat er een nieuwe Mortal Kombat-game in ontwikkeling is. Dat kwam vast als een fatality bij de PR van Warner Bros. Interactive Entertainment, daar gaat het grote geheim.

Sloane zegt dat het nog factoren voor de film aan het bekijken is en noemt als voorbeeld dat ze kijken of de film tegelijkertijd uitkomt met de game die ze nu aan het maken zijn. Uit het video-interview hieronder is op te maken:

GamerHub.TV: "Wat is de huidige status van een Mortal Kombat-film?"

Lance Sloane: "Nou, we zijn in de studio aan het kijken of we er mee doorgaan. We hebben een goed script. En we hebben met Kevin Tancharoen een goede regisseur. Die meedoet. Het is gewoon het uitzoeken van de zakelijke kant ervan en wanneer we het zouden doen, en wanneer we zouden het uitgeven en hoe synchroniseren we met de release van het spel waarmee ze nu bezig zijn. Het is nog niet honderd procent zeker, maar we komen elke dag dichterbij."

'Ze' slaat hoogstwaarschijnlijk op Netherrealm Studios, de studio die onder leiding van Ed Boon En John Tobias de Mortal Kombat-franchise bedacht en ontwikkeld hebben. De studio heeft Injustice: Gods Among Us af en zijn vast bezig met een nieuwe game. Toevallig schreeuwt de remake van Mortal Kombat uit 2011 om een vervolg.