FOK! wat een weer... Geregeld zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De hitte komt tijdelijk weer terug, alleen nog niet vandaag. Gisteren scheen de zon eerst nog af en toe, maar zeker in het noorden en westen heeft het in de middag en avond soms flink geregend. In het zuiden was de neerslag wat lichter. In de nacht trok de regen naar het oosten toe weg.

Vandaag hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden. De meeste zon vinden we in het zuiden van het land. Op een kleine bui na, blijft het overwegend droog. De maxima liggen vandaag tussen de 19 en 25 graden en er staat een matige zuidwestenwind.

Morgen loopt het kwik al op tot ruim boven de 25 graden, maar de echte hitte is dus voor vrijdag en zaterdag met temperaturen die tot rond de 32 graden kunnen oplopen. Hierbij is er veel zon en is de kans op onweer vrij klein.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Vlinder
Een schitterende vlinder! Prachtige foto van KlapMongeaul.