'Anderlecht hoopt op Aissati'

Redactie

Ismaïl Aissati vervolgt zijn carrière mogelijk bij RSC Anderlecht. De Belgische club van trainer John van den Brom zou de middenvelder graag aan de selectie toevoegen. Dat meldt Sudinfo. Van den Brom kent de Marokkaanse international nog van zijn tijd bij Ajax en zou gecharmeerd zijn van de technicus.

Momenteel speelt de 24-jarige rechtspoot bij het Turkse Antalyaspor. In zijn debuutseizoen wist de spelmaker in dertien wedstrijden driemaal het net te vinden. Aissati liet eerder al weten niet vies te zijn van een stap naar de Belgische competitie.

"Als Genk aanklopt, zal ik dat overwegen. Ik ben klaar voor een stap hogerop. Genk is een ambitieuze club die Europees speelt en Mario Been is iemand die voor aanvallend voetbal staat", zei het voormalig jeugdproduct van PSV toen in een interview met Het Nieuwsblad.

De voormalig speler van onder meer Ajax, Vitesse en PSV keerde de Eredivisie afgelopen zomer de rug toe. Op de Nederlandse velden kwam hij tot 127 competitieduels. Zijn laatste club was in Nederland was Ajax, waar hij lange tijd in het tweede elftal bivakkeerde.