FEAR Online aangekondigd

Pheno

FEAR Online is aangekondigd en is in ontwikkeling bij Koreaanse studio Inplay Interactive. Het pc-spel wordt een free-to-play multiplayerspel in de wereld van FEAR.

"We zijn blij dat het volgende hoofdstuk te presenteren in een van de meest populaire horrorfranchises van de afgelopen tien jaar", zegt Tom Nichols, hoofd van PC Games, Aeria Games. "FEAR Online zal de gespannen, bloedstollende actie terugbrengen waar de serie bekend om staat en maken het toegankelijk voor een enorme online community van concurrerende spelers."

De game richt zich op verschillende teamgebaseerde combatmodi verspreid over meer dan tien mappen gevuld met "nog-spiertrekkende lichamen opgeknoopt aan vleeshaken en berichten geschreven met bloed."

De modus Soul King uit FEAR 3 is terug. In deze mous is het de bedoeling om meer zielen van NPC's te verzamelen dan je tegenstanders. Als jij gedood wordt verlies je weer zielen.

Het verhaal van FEAR gaat verder in coöperatieve scenario's waarin de spelers meer details zullen zien rondom de gebeurtenissen van FEAR 2: Project Origin. Maximaal vier spelers kunnen samenwerken tegen Armachams personeel.

Wil je de bèta proberen dan kun je je hier inschrijven.