"Iedereen wil naar Inter, ook Janmaat"

Redactie

Daryl Janmaat kwam vorig jaar transfervrij over van sc Heerenveen, maar heeft zich bij Feyenoord in de kijker gespeeld van diverse topclubs. Ook Internazionale is geïnteresseerd. "Internazionale heeft belangstelling, maar tot op heden is er niets concreet", vertelt zijn zaakwaarnemer Karel Jansen tegenover diverse Italiaanse media. "Er zijn veel clubs met belangstelling, maar we hebben nog met niemand gesproken."

De rechtsback wil in principe in Rotterdam blijven, maar zou een aanbieding van de Serie A-club niet zomaar wegwuiven. "Inter is een interessante optie. Als een club concreet wordt, zullen we met Feyenoord om de tafel zitten. Maar voorlopig blijft hij in Nederland. Inter is een grote club. Iedereen wil daar naartoe, ook Janmaat. Het is echter voorbarig om er meer over te zeggen, eerst moet de belangstelling concreet zijn."

Janmaat speelde zich afgelopen seizoen in het Nederlands elftal. De verdediger maakte indruk op bondscoach Louis van Gaal met zijn spel in de Eredivisie. Indien de mandekker begin september nog steeds in Rotterdam speelt, wil Feyenoord zijn contract openbreken en verlengen.