Runescape 3 gelanceerd

Pheno

Jagex kondigt met trots de wereldwijde release aan van RuneScape 3. De game werkt in elke HTML 5-capable browser.

De lancering van RuneScape 3 markeert het begin van The Battle of Lumbridge. Naast de door spelers gedreven dynamische evenementen is nagenoeg ieder aspect van deze immens populaire game verbeterd. RuneScape 3 is beschikbaar in vijf talen en wordt gespeeld in 190 landen verspreid over de wereld.

"De gelijktijdige lancering van RuneScape 3 wereldwijd is mogelijk gemaakt door het harde werk en toewijding van ons team in het afgelopen jaar", aldus Phil Mansell, Executive Producer van RuneScape 3. "RuneScape 3 luidt een nieuw tijdperk in voor spelers op het gebied van gebruiker gegenereerde content, het verhaal, gameplay en technologie, en we zijn heel blij dat zij het nieuwe hoofdstuk kunnen schrijven in de epische saga van RuneScape."

Mark Gerhard, CEO van Jagex, licht toe: "Het ontwikkelteam van RuneScape 3 heeft onvermoeid doorgewerkt om onze community te verrassen met deze belangrijke update. Het Jagex team en ik zijn zeer vereerd om deel uit te maken van dit belangrijke moment en dat we onze gekoesterde community, verleden en heden, de RuneScape update van het decennium mogen bieden. Wij blijven trouw aan het concept dat onze spelers de toekomst van RuneScape bepalen en geloven dat RuneScape 3 de meest ambitieuze game is ooit uitgebracht op deze baanbrekende toekomstige technologie en legt de basis voor onze toekomstige uitbreiding naar tablets."

"Sinds de lancering hebben meer dan 220 miljoen spelers een RuneScape account gemaakt, is er 12 jaar aan reguliere content ontwikkeld en de game groeit nog steeds", voegt Gerhard toe. "Met de lancering van RuneScape 3 kijken wij ernaar uit om nieuwe en oude spelers te verwelkomen in de magische wereld van Gielinor."

Runescape 3