FOK! wat een weer... Zonnig

Stephan (Stephan5)

Een zeer goede zondagmorgen! Gisteren hadden we een deel van de dag te maken met wolkenvelden, maar in de loop van de dag bleef er van de bewolking niet veel meer over...

Voor de komende drie tot vier dagen kan ik kort zijn: Zonnig met maxima tussen de 25 en 31 graden. In het zuiden van het land kan het lokaal nog wat warmer worden. Op de Wadden blijft het uiteraard wat koeler en verder staat er maar een zwakke oostelijke wind.

Pas na woensdag zit er echt een verandering aan te komen. Het blijft in eerste instantie nog warm, maar de kans op onweer neemt toe en na vrijdag lijken de temperaturen echt te gaan zakken. Bovendien lijken we vanaf dan ook echt wat wisselvalliger weer te gaan krijgen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

natuur1
De zoon van qltel maakte op de laatste schooldag een boottochtje. Gezellig!

 Natuur2a
Qltel maakte vanaf de wal ook nog een paar fraaie foto's.

Eend
Ook deze eend kwam een kijkje nemen.

natuur4
Dit gebeurde allemaal in de omgeving van Goch.