Texanen slopen verkeerde huis

Bert (superworm)

Toen David Underwood het huis dat hij van z'n oma erfde dit weekeinde kwam bekijken in Fort Worth, Texas, zocht hij overal maar kon hij het huis nergens vinden. Huffington Post stelt ons op de hoogte van dit fascinerende falen van de Fort Worthse autoriteiten.

Underwoods vrouw merkte op dat 'het huis wel verdwenen leek. We waren toch echt op het juiste adres en het was gewoon weg.' Dat bleek te kloppen: het huis was vrijdag namelijk per ongeluk tegen de vlakte gegooid, gaf de gemeente maandag toe.

Slopers van de gemeente hadden die dag een huis op 9708 Watercress Drive moeten slopen. Ze sloopten echter nummer 9716. Van het aan een meer gelegen, drie slaapkamers tellende huis is behalve de betonnen fundering helemaal niets over. De waarde van het pand lag rond de 65.000 euro.

Lokale media melden dat de buren van de overleden grootmoeder de slopers nog waarschuwden dat ze het verkeerde pand te grazen aan het nemen waren. Helaas heeft dat klaarblijkelijk niets geholpen. Underwood was van plan met zijn gezin te gaan wonen in het deels leegstaande huis.

Een video met Underwood en de teleurstellende betonvloer is in het bronartikel te vinden.