Vrouw wil Big Macs, blokkeert DriveThru

Bert (superworm)

Wat doe je als je zojuist twee Big Macs van de lokale McDonald's opgegeten hebt, maar je niet onder de indruk was van het eten? Gewoon de DriveThru blokkeren tot je gratis twee nieuwe burgers krijgt.

Dat is wat de 34-jarige Kimberly Womack zondag deed bij de Mac in New Port Richey, Florida, de staat die bekendstaat om haar stranden, pretparken, verkiezingsfraude, orkanen, bejaarden en ophef veroorzakende rechtsuitspraken.

Medewerkers vertelden dat er momenteel ontbijt werd geserveerd en er daarom geen Big Macs meer te krijgen waren, waarop Kimberly twee gratis Egg McMuffins eiste. Die werden haar ook al geweigerd, waarna zij op haar beurt eenvoudigweg weigerde weg te gaan.

Na bijna een kwartier arriveerde de politie vanwege Womack en Womack riep direct dat haar rechten werden aangetast. De agenten roken terwijl ze praatte een duidelijke alcoholwalm en arresteerden de vrouw voor rijden onder invloed.

De vrouw bleek een promillage van 0,108 te hebben, niet erg hoog. Ze gaf echter aan ook de angstremmer Klonopin te slikken. Een collega van FOK!user peperazzi2 'laat weten dat je van Klonopin erg agressief kunt worden.'