FOK! wat een weer... Warm

Stephan (Stephan5)

Goeiedag! Na alle grappen en grollen van gisteren is het nu weer tijd om even wat serieuzer naar het weer te gaan kijken, hoewel er helemaal niets is veranderd helaas.

Enfin. De hogedrukgebieden zullen ons weerbeeld nog geruime tijd gaan bepalen. We hebben te maken met een zeer hardnekkige blokkade en die wil voorlopig van geen wijken weten. De sluierbewolking was gisteren echter verrassend dik, want de zon ging hier op veel plaatsen helemaal in verscholen.

Ook vandaag zal er zeker sluierbewolking aanwezig zijn, maar ik denk wel dat de zon er wat beter doorheen zal komen dan de afgelopen dagen. De temperatuur loopt vandaag verder op en kan in het zuiden mogelijk tot een tropische 30 graden oplopen. Op de Wadden blijft het kwik met een graad of 21 iets achter. Op de overige stranden wordt het ongeveer 24 graden. Er is kans op een zwak zeewindje. De reguliere wind is zwak tot matig uit een noordelijke richting. Na vandaag krijgen, of houden we meer van hetzelfde.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Koe1
Met KlapMongeaul nemen we een kijkje in de wei...

 Koe2
...bij onze koeien.