The Ultimate Warrior in WWE 2K14

Pheno

2K kondigt vandaag de terugkeer in de ring aan van Ultimate Warrior, virtueel dan, in WWE 2K14. De zogenaamde 'Founding Father of Life Intensity' is een exclusief speelbaar personage voor degenen met een pre-order van het spel.

"Onsterfelijkheid is inspiratie, puur en simpel. Een voorbeeld voor anderen dat ook zij dingen kunnen doen die groter zijn dan het leven dat ze leven. En Ultimate Warrior is de pure belichaming van deze overtuiging op, wat is gebleken, een zeer opvallende en inspirerende manier", aldus Warrior. "Ik had het geluk hem te mogen creëren en te zijn en ik sta nederig tegenover alle fans die zijn erfenis niet alleen hoog houden, maar in de loop der tijd zelfs meer inhoud hebben gegeven. In WWE 2K14, blijft Ultimate Warrior’s credo, 'Always Believe' voortleven."

Zijn meest gevierde match misschien wel die tegen Hulk Hogan in ‘The Ultimate Challange” in WrestleMania® VI op 1 april 1990. Op die dag versloeg Warrior Hogan, waarmee hij het WWE Championship en Intercontinental Championship bij elkaar bracht, en zo de eerste WWE Superstar werd met beide titels tegelijkertijd in zijn zak.

WWE 2K14 komt 1 november uit op Xbox 360 en Playstation 3.