Jenny McCarthy scharrelt met Donnie Wahlberg

anoniem_22072019025900

Jenny McCarthy heeft weer een nieuwe liefde. De blondine scharrelt volgens ingewijden met Donnie Wahlberg, lid van boyband New Kids on the Block. "Ze daten sinds kort en hebben het heel leuk samen", vertelt een bekende aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Ze hadden het enorm naar hun zin tijdens een feestje op 4 juli", zegt de ingewijde over de Amerikaanse feestdag die McCarthy en Wahlberg met vrienden zouden hebben doorgebracht. Een woordvoerder van de 43-jarige zanger wil niet ingaan op de geruchten.

Wahlberg was eerder dit jaar te gast in de talkshow van de 40-jarige McCarthy. Tijdens de show spraken de twee honderduit over onder meer ondeugende praatjes in bed. Sindsdien hebben de Wahlberg en McCarthy geregeld contact via social media.

McCarthy had jarenlang een relatie met acteur Jim Carrey. In 2010 strandde hun relatie van ruim vijf jaar. Uit een eerdere relatie heeft McCarthy een 11-jarige zoon, Evan. Wahlberg heeft twee zoons uit zijn in 2008 gestrande huwelijk, de 19-jarige Xavier en de 11-jarige Elijah.

McCarthy is overigens volslagen gestoord. Ze gaat ervan uit dat vaccinaties autisme veroorzaken en besteedt een groot deel van haar tijd aan het verspreiden van die waanzin.