Rooney Mara en Martin Sheen in weldoenersdrama

Muis006

Martin Sheen heeft getekend voor een priesterrol in het drama Trash. Rooney Mara speelt een medewerker van een goed doel in het drama dat wordt geregisseerd door Stephen Daldry. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline.

De film gaat over drie arme jongens die opgroeien op een Zuid-Amerikaanse vuilnisbelt. Als een van de jongens een tas vindt met daarin een sleutel, blijken ze alle drie in gevaar te zijn. Mara en Sheen beginnen volgende maand in Rio de Janeiro aan de opnames.

Het scenario van Trash is gebaseerd op het gelijknamige boek van Andy Mulligan. De Nieuw-Zeelandse scenarist Richard Curtis, bekend van Notting Hill en Love Actually, tekent voor het script.

De 28-jarige Mara is bekend van films als The Social Network en The Girl with the Dragon Tattoo. Ze was dit jaar te zien in het misdaaddrama Side Effects. Het wordt de eerste keer dat ze met Martin Sheen samenwerkt. De 72-jarige acteur is bekend van films als Apocalypse Now en The Departed en als de Amerikaanse president uit de tv-serie The West Wing.


Rooney Mara en Martin Sheen in weldoenersdrama (Foto: Novum)