'George Clooney al maanden vrijgezel'

Redactie

De relatie van George Clooney en Stacy Keibler is al maanden geleden gestrand. Ingewijden vertellen het Amerikaanse blad Us Weekly dat de twee, die zo'n twee jaar samen waren, langzaam uit elkaar zijn gegroeid.

"Stacy en George hebben de laatste weken veel gediscussieerd", weet een bekende van het stel, die vertelt dat het besluit uit elkaar te gaan Clooney en Keibler zwaar viel. "Ze hebben het samen besloten, niemand is gedumpt."

Hoewel gefluisterd wordt dat Keiblers kinderwens het paar parten speelde, zijn volgens bronnen de volle agenda's van de 52-jarige acteur en de 33-jarige voormalige worstelaarster debet aan de breuk. "Ze zijn heel lang niet in hetzelfde land geweest, ze hebben het allebei druk met hun werk. Je kunt geen relatie hebben met iemand die je nooit ziet."

Clooney en Keibler, die haar eigen tv-programma heeft, werden in juli 2011 voor het eerst aan elkaar gekoppeld. De blondine vergezelde de acteur, die een hele schare exen heeft, geregeld op de rode loper. In september werden geruchten over een breuk nog ontkend.

George Clooney (Foto: Novum)
George Clooney (Foto: Novum)