Castdetails over Marvel's Guardians of the Galaxy bekend

Peter Breuls

Terwijl de eerstvolgende releases van Marvel Studios bekende helden zullen tonen in Thor: The Dark World en Captain America: The Winter Soldier, is de filmstudio druk bezig de volgende releases in hun Avengers-filmserie voor te bereiden. Over het ruimte-georiënteerde Guardians of the Galaxy waren al enkele nieuwe castinggeruchten, die nu zijn bevestigd met de rollen van de betreffende acteurs.

De nieuwste namen in de comicverfilming zijn Benicio del Toro (The Usual Suspects), Karen Gillan (Doctor Who) en Lee Pace (Pushing Daisies). Volgens website Den of Geek vertolken zij de rollen van respectievelijk The Collector, Nebula en Ronan the Accuser. Over de verhaallijn van de film is nog weinig bekend, maar van Del Toro's personage wordt verwacht dat deze ook in andere films zal opduiken. Gillans personage wordt bovendien vermoed familie te zijn van Thanos, de mysterieuze figuur die aan het einde van The Avengers even kort in beeld kwam.

Concept art The Guardians of the Galaxy
Concept art The Guardians of the Galaxy

Eerder werd over Guardians al bekend dat Chris Pratt, Glenn Close, Michael Rooker en Zoe Saldana mee zullen spelen. De film wordt geregisseerd door James Gunn en zal verschijnen in augustus 2014.