Spuitgasten uitgerukt om snikkelring

Djeez

De spuitgasten van Mallorca zijn vorige week massaal uitgerukt voor een onfortuinlijke Duitser. De beste man had een snoeiharde ring om zijn liefdeslans en ballen geschoven, maar kreeg het seksspeeltje er niet meer af.

De 51-jarige oosterbuur leek het woensdag wel een leuk idee om op vakantie een ring om zijn snikkel te doen. Het voorwerp, aangeduid als van gepantserd staal, mat zo'n 15 centimeter in omtrek. Zijn familiewapen zwol hierna op tot enorme proporties, en het ding bleek niet meer van zijn eenogige slang te willen.

Hierop belde het slachtoffer het alarmnummer. De spuitgasten wisten ook geen oplossing, dus de Duitser werd naar een ziekenhuis op Ibiza gebracht. De complexe operatie, waarbij de man volledig onder zeil werd gebracht, nam maar liefst twee uur in beslag.

De brandweer heeft een slijptol moeten gebruiken om de geile kerel te bevrijden. Tijdens 'Operatie Snikkelring' werd de accu van het gereedschap maar liefst twee keer vervangen. Hierna heeft de Duitser nog een nacht op de afdeling Urologie moeten verblijven, alwaar hij donderdagochtend is ontslagen.

De spuitgasten van Mallorca zijn wel wat gewend met seksspeeltjes. Maar 'zo'n groot speeltje' hadden ze nog nooit gezien.