Speciale editie met borsten voor aan je muur

Pheno

Mocht je deze tijd niet naar het strand kunnen om vrouwen te bewonderen, omdat je bijvoorbeeld het zeewater toch nog te koud vindt, dan kun je misschien kiezen om een van de twee Japanse Special Editions van Dead or Alive 5 Ultimate te bestellen.

In de speciale edities van het spel vind je naast de game de geijkte spullen zoals een soundtrack, bonuskostuums die door Tecmo Koei als sexy worden bestempeld, spelkaarten en een muismat. Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van borsten dat krijg je er nog tien posters voor aan de muur en een levensgroot wandtapijt erbij. Mocht je je nog in bad vervelen hebben ze ook een badposter.

Er komen twee versies, eentje van Kasumi en de ander is gecentreerd rondom Momiji. De edities kosten elk 16.590 yen, zo'n 128 euro. Mocht je niet kunnen kiezen dan kun je beide edities kopen voor 24.990 yen, zo'n 193 euro. Mocht je dat toch te prijzig vinden is er nog een Collectors Edition voor 11.340 yen, zo'n 88 euro. Daarin vind je dan alleen de soundtrack, bonuskostuums, het kaartspel en de muismat. Die is er alleen in Kasumi-stijl.

Dead or Alive 5 Ultimate komt 6 september uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Er is dan ook een free-to-play-versie voor PlayStation 3.

Dead or Alive 5 Ultimate

Dead or Alive 5 Ultimate