FOK! wat een weer...Lange tijd droog

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De voorlopig laatste storing die over ons land trok bracht zeker in het zuidwesten nog behoorlijk veel regen en hier en daar viel er zelfs twintig millimeter. Verder bleef het gisteren nog lang bewolkt en druppelde het hier en daar nog wat na. Vanaf vandaag zal het langere tijd droog blijven en wordt het zelfs een aantal dagen vrij zonnig.

Vandaag zijn er nog vrij veel wolkenvelden, maar later op de dag breekt vanuit het westen de zon langzaam door. De temperaturen liggen tussen de 19 en 23 graden en dat lijkt mij dus zeer aangenaam. De zuidwestenwind neemt iets toe en kan aan de kust vrij krachtig worden. 

Zoals jullie gemerkt hebben is er gisteren een weerbericht komen te vervallen en het is mogelijk dat dit in de toekomst iets vaker gaat gebeuren. Ik heb het inmiddels bijzonder druk met een nieuwe baan en soms lukt het dan gewoon even niet om aandacht aan het weer te geven. Nogmaals, dit zal niet zo heel vaak gaan gebeuren, maar het kan incidenteel dus gaan voorkomen. Eergisteren heb ik dit helaas niet aangekondigd waar ik bij dezen mijn excuses voor wil aanbieden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Ballon1
Vlakbij qltel arriveerde deze luchtballon. Qltel reed er even achteraan.

 Ballon2
Een prachtig gezicht...

 Ballon3
Dit is toch een mooie manier van reclame maken!