FOK! wat een weer... Veel bewolking

Stephan (Stephan5)

Goeiedag! We moeten nog even door de zure appel heen bijten, maar de weersverbetering lijkt er nog steeds aan te komen. Gisteren vielen er nog een aantal buien of regende het wat langer door. Vandaag blijft het zuidwesten overwegend droog, terwijl er in het noordoosten nog geregeld wat regen valt.

In het grootste gedeelte van het land blijft het wel overwegend bewolkt. Alleen in Zeeland zou er nog af en toe wat zon te zien kunnen zijn. De middagtemperatuur ligt tussen de 13 en 17 graden en er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die dit weerbeeld als favoriet hebben.

Morgen valt er ook nog af en toe regen en is het nog vrij kil. Vanaf zondag blijft het op de meeste plaatsen droog en elke dag tellen we een graadje bij de temperatuur op. Ach,koeler dan dat we gehad hebben kon ook haast niet meer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Geit1
Vandaag kijken we met KlapMongeaul naar...

 Geit2
...twee prachtige geiten.