Tales-remake krijgt meer toevoegingen

Pheno

Hideo Baba, producer van de Tales-serie, heeft laten doorschemeren dat de aankomende remake Tales of Symphonia Chronicles enkele gloednieuwe toevoegingen kunnen bevatten.

Volgens Japanse bronnen staat in de laatste uitgave van het 'Viva Tales'-tijdschrift een interview met de producer. Baba zegt daarin dat het ontwikkelingsteam momenteel werkt aan aanvullende elementen in de wereld van de game, maar dat hij daar niet verder op in zal gaan.

Namco Bandai heeft al bevestigd dat Tales of Symphonia Chronicles verbeterde graphics, muziek en cut-ins bevat, en in het interview wordt gevraagd of we meer gaan zien. Baba lijkt te verwijzen naar nieuwe verhaalelementen, locaties of zelfs gameplay in plaats van alleen de verbeterde HD-graphics.

Tales of Symphonia Chronicles staat bekend als Tales of Symphonia: Unisonant Pack in Japan. Het is een PlayStation 3 re-release van Tales of Symphonia en Tales of Symphonia: Dawn of the New World. Het spel komt in oktober uit in Japan. Wij moeten wachten tot het begin van 2014.