FOK! wat een weer... Meeste regen in het noordoosten

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Gisteren hadden we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. In het noorden viel er een enkele bui, elders bleef het tot de avond wel droog. Vervolgens trok er een gebied met buien over het hele land heen en hier en daar kwam er wat onweer bij voor. Vandaag heeft het zuidwesten het beste weer.

Daar blijft het dan ook grotendeels droog en kan de zon af en toe schijnen. Elders in het land is er veel meer bewolking en in het noorden en oosten valt daar ook geruime tijd regen uit. In het zuiden en midden valt er slechts wat lichte motregen. Waar we allemaal wel gelijk in zijn is de temperatuur, want het wordt nergens warmer dan een graad of 14 en dit is dus voor de zoveelste maal weer veel te koud voor de tijd van het jaar. Er staat een meest matige noordwestenwind.

De eerste dagen verlopen nog vrij koel en wisselvallig, maar er lijkt nu toch echt een serieuze weersverbetering aan te komen. Ik ben benieuwd hoe zich dit in de komende dagen verder gaat ontwikkelen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Fleur1
ADQ maakt voor ons een zeer fraaie reportage over de bloemetjes...

 Fleur2
...en de bijtjes.

 Fleur3
De natuur laat zich...

 

 Fleur4
...van zijn mooiste kant zien. Fraaie reportage ADQ!