FOK! wat een weer... Buien

Stephan (Stephan5)

Een goeiemorgen allemaal! Erg gezellig was het gisteren niet buiten, want het was grotendeels bewolkt en gedurende de dag passeerde er een gebied met regen ons land. In het westen viel er plaatselijk vijf tot acht millimeter. Vandaag zien we tussen de buien door af en toe de zon.

De buien die er vandaag gaan vallen kunnen vrij stevig uitpakken en gepaard gaan met zware windstoten en tevens is er een kleine kans op onweer. Toch regent het zeker niet de hele dag, maar het is toch wel handig om de paraplu bij de hand te houden. De wind waait gewoon stevig door en neemt in vergelijking met gisteren niet of nauwelijks af. Langs de kust kan dit nog steeds windkracht 7 zijn, terwijl er in het binnenland een vlagerige windkracht 5 staat. De middagtemperatuur ligt rond de 17 graden.

Morgen vallen er ook nog geregeld buien en is het met 15 graden gewoon koud te noemen. Daarna neemt de kans op neerslag geleidelijk aan wat af, echter een lokale bui blijft toch nog wel mogelijk. Gelukkig komt er wel weer wat meer zon, gaat het minder hard waaien en loopt de temperatuur iets op.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Mus
Een schitterend plaatje van KlapMongeaul van deze mus. Het is net of het beestje iets wil zeggen.