Lesbo's scharen in McDonald's

Djeez

In een McDonald's-vestiging in het Amerikaanse Upper Darby hadden twee vrouwen woensdag wel zin in een Happy Meal. De twee botergeile dames werden druk scharend betrapt in de plee van de snackbar.

Even na vijf uur deden gasten hun beklag bij de manager. Er waren twee lesbiennes bezig met seks in de toiletten. Zonder paarsgepunte lans, want ze waren alleen met elkaar bezig.

De baas snelde naar binnen en schopte de twee vrouwen met tuinbroek en al de straat op. De zeven tot acht mensen die zich hadden beklaagd over het geile optreden, renden naar buiten en begonnen op de dames in te slaan. Een van de belaagsters, een vrouw van in de veertig met twee kinderen, stak een van de lesbiennes in de schouder.

De Heilige Hermandad moest er uiteindelijk aan te pas komen om de twee groepen uit elkaar te trekken. Bromsnor heeft echter geen goed woord over voor het geile lesbische optreden. "Iedereen mag gewoon zijn ding doen, maar waarom in godsnaam om vijf uur 's middags in de McDonald's?", vraagt Michael Chitwood van de lokale politie zich af.