'Suárez moet Cavani opvolgen bij Napoli'

Niels (DerMeister)

Luis Suárez staat in de belangstelling van Napoli. De Uruguayaan is bij een vertrek van landgenoot Edinson Cavani de gedoodverfde opvolger.

The Mirror meldt dat Suárez hoog op het verlanglijstje staat van trainer Rafael Benítez. De Spanjaard is erg gecharmeerd van Suárez, maar heeft te maken met geduchte concurrentie. Zo wordt Suárez de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid.

Zelf gaf de behendige aanvaller al aan open te staan voor een vertrek uit Liverpool. Dat komt door een aantal conflicten rondom zijn persoon. Vooral zijn bijtincident valt niet goed bij de Engelsen. Daarvoor zit hij nog een lange schorsing uit.

Datzelfde Real Madrid is volgens het Engelse medium óók geïnteresseerd in Cavani. Al hoewel daarnaast verschillende Premier League clubs in de running zijn voor de topschutter. Zo wordt vooral Chelsea aan de langharige aanvaller gelinkt.

Beide spitsen spelen op dit moment in het toernooi om de Confederations Cup. Daarin speelt het donderdagnacht tegen Nigeria. Na de kansloze nederlaag tegen Spanje, moet er nu gewonnen worden om uitzicht te houden op de halve finale van het mini-WK.