FOK!filmtips van de dag: Men in Black

Sanne (Syth86)

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK!

Jennifer Lopez is Marisa Ventura in Maid in Manhattan. Ze werkt als een serveerster in een luxe hotel. Ze is echter opgegroeid in een arme wijk in New York en is een alleenstaande moeder. Op een dag komt de knappe politicus Christopher Marshall, gespeeld door Ralph Fiennes, in het hotel eten. Hij gaat er vanuit dat Ventura daar ook gast is. Ze belanden samen in bed. Pas daarna wordt de ware identiteit van Ventura bekend en blijkt dat ze in twee compleet verschillende werelden leven. Te zien om 20.30 uur op RTL5.

 

De agressieve mutant Logan, vertolkt Hugh Jackman, moet het in deze prequel op de X-Men-films opnemen tegen zijn aartsvijand Victor Creed, een rol van Liev Schreiber, ook wel bekend als de monsterlijke mutant Sabretooth. Logan ofwel Wolverine, zal zijn klauwen, onverwoestbare skelet en zijn gave om razendsnel te genezen nog nodig hebben om weerstand te bieden tegen deze vijand. X-Men Origins: Wolverine is te zien om 20.30 uur op RTL7.

Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om te beschermen. Je wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom je hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking. Te zien om 22.40 uur op RTL7.

Friends with Money, The Beautician and the Beast en Firestorm zijn vanavond ook op de televisie te zien.