Mojo waarschuwt concertgangers voor Rihanna

Redactie

Fans van Rihanna moeten er rekening mee houden dat de zangeres te laat begint aan haar shows in Amsterdam. Concertorganisator Mojo raadt kaarthouders aan niet met het openbaar vervoer naar haar concerten in de Ziggo Dome te gaan, omdat het mogelijk is dat die niet voor 23.00 uur zijn afgelopen.

Rihanna trekt momenteel door Europa met haar Diamonds World Tour. Zondag en maandag doet ze Nederland aan. "We krijgen vanuit sommige landen het bericht dat Rihanna niet op de afgesproken tijd begint maar uiteraard wel het volledige concert speelt", deelde Mojo woensdag mee aan de bezoekers van de Nederlandse shows. Voor een aantal Britse shows kwam Rihanna uren te laat opdagen.

Mojo gaat er gewoon vanuit dat Rihanna in Amsterdam op tijd op het podium staat. "Wij doen ons uiterste best het concert toch op tijd te laten beginnen, maar kunnen dit helaas niet garanderen", schrijft de concertorganisator.

Bij haar laatste concerten in Nederland, in 2011, stond Rihanna niet op tijd op de planken. Ze begon bijna een uur te laat in het Gelredome, waardoor ze achteraf een rekening van enkele tienduizenden euro's kreeg van de concerthal. Of Rihanna weer in de buidel moet tasten als ze ook in Ziggo Dome te laat begint, is onduidelijk. "Dat hangt af van het contract", zegt een woordvoerder van Mojo.