Tetten en lul groeien terug door God

Ser_Ciappelletto

Allah is groot, zo zegt men, Allah is machtig, Allah heeft een lul van één meter tachtig. Maar terwijl Allah dat geheel voor zichzelf houdt, deelt de christelijke god vrolijk in de vreugde. Hij gaf namelijk een nieuwe penis aan een voorheen lulloze man. Pardoes deelde Hij nog wat tieten en een vagina uit aan aanwezige vrouwen.

Deze heugelijke gebeurtenis had plaats in God's favoriete continent, Afrika. De Amerikaanse prediker Todd Bentley was in Uganda zieltjes aan het winnen, toen een vrouw zich tot hem wendde. Ze vertelde hoe ze borstkanker had, en raar genoeg bleek geen enkele heks of toverdokter haar te kunnen helpen. Haar borst werd uiteindelijk afgezet.

Maar toen ze naar een optreden van Bentley ging, gebeurde er iets wonderlijks, schrijft Bentley: "Terwijl ze daar in het publiek stond, kwam de God helemaal over haar heen en er groeide zowaar een nieuwe borst." Bentley had naar eigen zeggen nog nooit zoiets gezien.

Terwijl iedereen zich nog verheugde over de nieuwe borst, kwamen twee andere mensen het podium op. Een van hen was een vrouw die geboren was 'zonder de delen die een vrouw nodig heeft', en de ander was een man die door een tumor z'n penis kwijtgeraakt was. Tot hun grote vreugde kregen ook zij de nodige delen van YHWH.

Het is onbekend of dit een eenmalige gunst van God is, of dat hij zich vaker gaat bezighouden met reconstructieve plastische chirurgie. Uw nederige verslaggever heeft Hem om commentaar gevraagd, maar Hij heeft bij het schrijven van dit artikel nog niet geantwoord.