FOK! wat een weer... Geregeld zon

Stephan (Stephan5)

Bonjour! De storing van gisteren trok met een sneltreinvaart over ons land heen en voor de festivals die op veel plaatsen werden gehouden was dat maar goed ook, want het kwam op sommige plaatsen even met bakken tegelijk naar beneden. In korte tijd viel er 5 tot 9 millimeter. De rest van de dag bleef het op de meeste plaatsen droog met behoorlijk wat zon. Een vrij krachtige tot harde wind zorgde ervoor dat het heerlijk uitwaaien was.

Vandaag neemt de wind flink in kracht af en trekken de laatste buien boven het noorden ook snel weg. We houden dan een prima middag over met geregeld zon en maar een paar wolkenveldjes. Het blijft verder droog en de maxima liggen vandaag tussen de 16 en 22 graden.

Morgen en de dagen daarna zijn nog enigszins onzeker. De warme lucht gaat het zuiden wel bereiken, maar waar de grens van de warmte komt te liggen is nog even afwachten. Wat wel vrij duidelijk lijkt is dat er in deze luchtsoort lokaal zware buien kunnen gaan ontstaan. Morgen weet ik hier vast een stuk meer over te vertellen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

bloe
Veel vrolijke kleurtjes bij Klap.

Bloe2
Ook dit is weer een mooie bloemenpracht!