Vriend opgepakt na zelfmoord Jiah Khan

Sanne (Syth86)

De vriend van de overleden Bollywoodactrice Jiah Khan is opgepakt. Suraj Pancholi, zoon van het Bollywoodkoppel Aditya Pancholi en Zarina Wahab, wordt verdacht van het aanzetten tot haar zelfmoord. De Indiase superster maakte vorig week op 25-jarige leeftijd een einde aan haar leven door zich op te hangen in haar huis in Mumbai.

De moeder van Khan heeft de afscheidsbrief van haar dochter naar buiten gebracht waarin de ster onthult dat Pancholi haar bedroog, sloeg en dat hij haar had gedwongen abortus te plegen. De Indiase politie heeft bevestigd dat de brief authentiek is.

"Ik verlaat deze plek met niets dan kapotte dromen en lege beloften", schreef de actrice in de brief van zes kantjes. "Geen vrouw kan je meer geven dan ik jou gegeven heb, of meer van je houden dan ik. Dat kan ik je schrijven met mijn bloed."

Khan begon haar carrière in de Indiase filmindustrie met een rol in de komedie Nishabd. In de film speelde ze tiener die verliefd wordt op de beste vriend van haar vader, een rol van de beroemde Bollywoodacteur Amitabh Bachchan. Haar zelfmoord schokte Bollywood.

Jiah Khan