[E3] Samenvatting persconferentie Ubisoft

David (D-vide)

Om 00.00 uur begint de persconferentie van Ubisoft op de E3. Komt Prince of Persia op een glorieuze manier terug, Zal Beyond Good & Evil 2 terug komen en zal Nebo het overleven? We houden jullie live op de hoogte met nieuwe informatie terwijl FOK!games dit bericht met live-updates bijhoudt.

01.17 uur Dat was het! Toffe line-up! Jammer dat er geen Beyond Good & Evil 2 was, maar hé. Er is altijd nog volgend jaar. Tot straks bij de Playstation persconferentie!

01.16 uur Het regent nepgeld! Miss girlwood maakt dat duidelijk. We zijn aan het einde gekomen. Komen er nog geheimen?

01.15 uur We worden getrakteerd op flink wat gameplay! Met deze game ben ik daar niet huiverig over. Ik ben nog steeds benieuwd welke game het is. Oh, het heet Tom Clancy's The Division. Eerste indruk is goed!

01.12 uur De gameplay ziet er tof uit! Die UI is echt hemels. en verlaten stad waarin van alles kan gebeuren... Klinkt interessant. Misschien een tie-in voor Watch_dogs? Wel weer echt een toffe verrassing van Ubi! <3

01.10 uur De ontwikkelaar komt praten over enge dingen. Is dit de nieuwe Rainbow Six? De game lijkt veel met de RROD te doen. Gelukkig zien we nu wat gameplay!

01.08 uur Yves Guillemot komt iets nieuws laten zien. Een online RPG van Massive entertainment. De game lijkt in een sci fi-wereld te spelen. Hij heet waarschijnlijk Dark Winter. Er wordt veel uitgelegd over dat er de laatste jaren veel mis is gegaan. 

01.02 uur De volgende titel was next gen voordat next gen kwam. Het gaat om Trials in hele toffe uitvoering. Wolken in en ALLES! Daarnaast komt er ook een mobiele titel. Trials Fusion is de console-versie. De mobiele versie heet Trials Frontier.

01.00 uur We kunnen dus gaan schatzoeken, steden aanvallen, scheepswrakken onderzoeken. Ontdekken staat centraal in deze ambitieuze open wereld-game. We gaan wat gameplay bekijken. Girlwood is er blij mee. Het blijven gemonteerde stukjes gameplay die niet echt laten zien hoe het er nou aan toe gaat. Achja, Assassin's Creed.

00.56 uur Mevrouw girlwood krijgt er een stage-orgasme van. Genoeg reden om een van de mensen achter de serie op het podium te roepen.

00.54 uur Onze stoere voorvader is Meneer Cool in het bargevecht. Na een klein opstootje is het tijd om het ruime sop te kiezen. Het blijft een CGI-trailer jammer genoeg.

00.52 uur Tijd om piraatje te spelen in Assassin's Creed. We moeten ons gezicht wijzen op dit volgens mevrouw dikke schaamlip. Tijd om kennis te maken met een nieuwe held. Hoe zit het eigenlijk met Desmond?

00.50 uur We gaan met Microsoft Xbox One deze game besturen via smartphone, tablet etc. We gaan kijken hoe dit werkt. Je kunt bijvoorbeeld dansen met de konijnen om ze te helpen. Ah kijk. Tijdens de serie komen er missies die je kunt doen met kinect. Jammer dat er geen kinderen op het podium zijn dit keer. FIST BUMP!

00.46 uur Rabbids komen naar je TV. Er komt een show op TV, en je kunt het ondertussen spelen. We krijgen te zien hoe dat werkt. Rabbids Invasion laat gekke konijnen zien. Ze komen naar Nickelodeon. Adrian Lacey komt om erover te praten. Tv kijken gaat veranderen.

00.44 uur We gaan meer Watch_dogs zien op de E3. Leuk. De volgende game is heel makkelijk. Just Dance 2014 komt uit! Wessiej is flauwgevallen.

00.40 uur We krijgen de trailer te zien die al eerder uitgelekt was. Toffe trailer! Jammer dat we geen gameplay zien.

00.39 uur Na bijna een kwartier scheurende banden, tijd voor iets nieuws. Als ik het zo hoor krijgen we Watch_dogs. Een game om naar uit te kijken! Dominic Gay komt op het podium om over de game te vertellen.

00.36 uur Oké, genoeg. NEXT!

00.34 uur Je kunt je auto aan alle kanten leegplukken om het te costumizen. Nitro-mode aan!

00.33 uur We krijgen gameplay te zien van de game. Verschillende spelers zitten in verschillende regionen van Amerika. Waar is Nederland? Ik wil de A2 op! We gaan nu met zijn allen naar dezelfde plek om te racen. Racegames worden de nieuwe shooters.

00.30 uur Oké, dus de revolutie zit hem in het feit dat het een grote open wereld met verschillende tereinen hebben, en dat je jouw eigen auto's kunt samenstellen. De hele wereld is altijd online, waardoor iedereen altijd tegelijk speelt.

00.27 uur De revolutie in deze game is nog even ver te zoeken. Het lijkt een mix tussen allemaal games die er al zijn. Mevrouw girlwood heeft er dikke schaamlippen van zegt ze.

00.25 uur Nieuwe game: Hij heet The Crew. We zien banden die tot een auto vormen. De onderdelen vliegen naar de banden. Volgens mij wordt dit een racegame. Veel racegames tegenwoordig! We mogen ook weer politie en boefje spelen. Oh, GTA.. Wat je toch hebt aangericht.

00.24 uur Het is tijd voor waar we allemaal op wachtten. De next gen-games komen eraan! Yves Guillemot komt op het podium. Aardige man.

00.22 uur Tijd voor de nieuwe South Park-game. Was er vorig jaar ook. Dit jaar alweer. Komt er een releasedatum? NAGASAKI! De game komt rond de kerst als het goed is.

00.19 uur Tijd voor een nieuwe game! Hij is Free-2-Play en heet The Mighty Quest for Epic Loot. Louis Piérre Pharand komt langs om ons erover te vertellen. De game wordt een soort tower defense-game, waarbij je zelf ook kastelen kunt overnemen.

00.15 uur We krijgen een blik van hoe de nieuwe Rayman eruit gaat zien. De graphics zien er een stuk beter uit. Draken, enge vissen, gitaren. We krijgen ALLES!

00.12 uur Tijd voor Rayman: Legends. Een van de langstlopende games ooit. Prachtige wereld, blabla. De trailer laat vikings, monsters en paddestoelen zien.

00.11 uur Splinter Cell: Er Gebeurt Over De Hele Wereld Shit. Quote van ons favoriete crewlid Kensuke. 

00.09 uur In augustus komt de nieuwe Splinter Cell: Blacklist. Hij zit voller dan OOIT! We gaan een trailer bekijken. In de trailer zien we wat geheime beelden van de vigilantes. Ze zijn op zoek naar de mensen die op de blacklist staan.

00.08 uur Mevrouw girlwood praat genoeg straat om Watch_dogs aan te kondigen. Waarschijnlijk krijgen we nieuwe beelden te zien. 

00.04 uur FOK!games checkt voor de zekerheid even of ze nu naar een rock-concert kijken. Er staat in elk geval Rocksmith '14. De band schijnt live met je mee te spelen, net als bij een jamsessie. #girlwood komt op het podium om erover mee te praten.

00.03 uur Hij heeft wel een bijzondere Gibson Les Paul. Er zitten wat vlekken op. Oh kijk! Het is ook echt Rocksmith. Hij stelt een band samen om mee te jammen.

00.02 uur het begint met een stukje gitaar van de gitarist van Alice in Chains. Hij vraagt ons of we bepaalde nummers kennen. Hij heeft goed geoefend met Rocksmith in elk geval.

00:00 uur het begint! Ben je klaar voor de grote U? Wii is er klaar voor de U? Oké.

23.45 uur Over een kwartiertje begint de persconferentie. Hier zijn de livestreams te vinden: Gametrailers / Youtube / Gamespot. Veel plezier!