Bruckheimer wil vervolg op The Lone Ranger

ArtistA (Jonathan)

Jerry Bruckheimer heeft al oren naar een vervolg op The Lone Ranger. De avonturenfilm met Johnny Depp moet nog uitkomen, maar de producent heeft zijn zinnen al gezet op een tweede deel. "Hopelijk gaat The Lone Ranger verder", zegt de producent tegen het Amerikaanse filmblad Variety.

Een vervolg op The Lone Ranger is nog niet in kannen en kruiken. "Het ligt altijd aan het publiek", aldus Bruckheimer. "Als het publiek de film kan waarderen dan komt Disney naar mij om een tweede te maken." De film van Gore Verbinski komt in juli in Amerika uit en een maand later in Nederland.

De 67-jarige Bruckheimer werkt als producent ook aan Pirates of the Caribbean 5, waar Johnny Depp eveneens aan verbonden is. De producent laat ook weten nog steeds te werken aan een vervolg op Top Gun. De producent werkt al jaren aan het vervolg, dat nog steeds niet van de grond is gekomen. Hoofdrolspeler Tom Cruise is ook nog steeds van plan de film te maken. "Als hij zijn enthousiasme behoudt, kunnen we de film hopelijk maken."


Bruckheimer wil vervolg op The Lone Ranger (Foto: Novum)