Glennis Grace neukt geen barmannen meer

Danny

Glennis Grace is niet van plan om ooit nog eens een barman haar stal in te sleuren. "Ik ben ooit eens met een barman gegaan, het is af te raden", vertelt de 34-jarige 'zangeres' voor de camera van Novum Nieuws.

"Een barman heeft altijd hordes vrouwen om zich heen en je bent nooit van hem alleen", licht de brunette toe. Toch begrijpt ze wel dat de heren achter de bar vaak drukbezet zijn. "Hij moet natuurlijk wel zijn aandacht geven aan zo veel mensen tegelijk, dus dan kan er wel eens wat gebeuren."

Volgens Glennis gaat ze zich niet nogmaals aan een paarsgepunte lans van een barman laten rijgen. "Zeker niet", gaat ze verder. "Voorlopig hoef ik helemaal geen man. Ik ga het rustig houden. Lekker van mezelf, mijn kind, familie en vrienden genieten."

Niet alleen barmannen, ook dronken mensen staan op het zwarte lijstje van Glennis. "Ik houd helemaal niet van dronken mannen en vrouwen", aldus de Amsterdamse. Naar eigen zeggen wordt ze vaak genoeg lastig gevallen door beschonken types. "Nu ik bekender ben dan normaal, neemt het natuurlijk wel toe dat mensen aan je willen zitten of je lastigvallen wanneer je uitgaat. Mijn vrienden steken daar wel een stokje voor.