FOK! wat een weer... Wolkenvelden

Stephan (Stephan5)

Goeiemorgen! Het weer viel gisteren toch wel een klein beetje tegen. In een groot deel van het land overheerste de bewolking en scheen de zon maar mondjesmaat. In het zuidoosten waren er wel wat meer opklaringen aanwezig. In het uiterste zuiden viel er nog een enkele bui en in de vroege ochtend kwam het daar zelfs nog even tot onweer.

Vandaag hebben we een vergelijkbare dag als gisteren. Opnieuw lijkt de bewolking hardnekkig te blijven en is er voor de zon niet al teveel ruimte. Wat overigens niet wil zeggen dat het helemaal zonloos zal blijven. Op een paar plaatsen zou de zon wel even verrassend door kunnen breken. In Limburg is er nog steeds kans op een enkele bui, al dan niet met een donderslag erbij. Het is weer fris vandaag met maxima van 12 tot 21 graden. Zeker aan de kust is het gewoon kil te noemen. Er staat een zwakke wind die nog steeds in de noordhoek blijft hangen.

In de loop van de week gaat de wind eindelijk weer eens draaien en raken we die kille noordenwind voorlopig kwijt. De temperaturen lopen hierdoor iets op, maar echt heet zal het zeker nog niet worden. Vanaf woensdag kan het ook weer eens gaan regenen. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

RW
ADQ zocht in Wales de mooiste plekjes op, en zelfs daar kan de zon schijnen...

RW2
Er was veel te zien op en rond het water.

RW3
Oef... toch nog wat regen!