Weer bodyguard Bieber in opspraak na knokpartij

Redactie

Eén van de bodyguards van Justin Bieber is in de problemen gekomen wegens mogelijke geweldpleging. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ meldt dat de politie onderzoek doet naar aanleiding van een klacht van iemand die een foto probeerde te maken van de tienerster. Lijfwachten van de ster raakten al vaker in opspraak wegens verschillende incidenten.

Politiebronnen vertellen dat Bieber in een lounge in Hollywood was toen een andere bezoeker probeerde de zanger op de gevoelige plaat vast te leggen. Een van de bodyguards zou vervolgens hebben geprobeerd deze persoon te stoppen, wat zou zijn geëindigd in 'een soort knokpartij'.

Het slachtoffer belde de politie, maar toen agenten arriveerden waren Bieber en zijn entourage al vertrokken. De politie stelt volgens TMZ een onderzoek in. Bieber zelf zou er niks mee te maken hebben.

Het is niet de eerste keer dat een lijfwacht van Bieber in opspraak raakt. Vorige week zouden er drie vergelijkbare incidenten hebben plaatsgevonden in Miami. Bieber zelf heeft toen naar verluidt één van zijn crewleden de opdracht gegeven om iemands camera af te pakken.