Simon Cowell met eieren bekogeld tijdens liveshow

Redactie

Simon Cowell is zaterdagavond in een live televisieprogramma met eieren bekogeld. Het jurylid van Britain's Got Talent zat naar een optreden van twee operazangers te kijken toen een vrouw op het toneel plotseling met eieren begon te gooien.

De dader is de 30-jarige Natalie Holt, een kandidate die volgens verschillende media wraak wilde nemen omdat ze eerder door Cowell naar huis werd gestuurd. Ze zat in het orkest te spelen toen ze ineens de eieren pakte en begon te gooien. De politie is gebeld, maar een woordvoerder van de talentenjacht laat weten dat verder geen stappen worden ondernomen.

Volgens de Britse boulevardkrant The Mirror heeft Holt na afloop haar excuses aangeboden aan de operazangers. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan Richard en Adam voor het overschaduwen van hun optreden. Ik heb zoiets nooit eerder gedaan en realiseer me dat dit stom was om te doen."

Of ze ook sorry heeft gezegd tegen Cowell, is niet bekend. Het jurylid reageerde na afloop droog dat hij niet van eieren houdt. "Ik dacht dat ze sandwiches naar me gooide."