FOK! wat een weer... Zonnig en (vrij) warm weer

Stephan (Stephan5)

Goeiemorgen! Het wordt wederom een dag om in te lijsten. Met veel zon en temperaturen van 22 tot 26 graden is het heerlijk warm weer. Alleen op de Waddeneilanden blijft het iets koeler.

Door een zwakke aflandige wind kan het ook langs de westkust ruim 20 graden worden. De kans op zeewind is niet zo heel groot, maar toch niet helemaal uitgesloten. In dat geval koelt het daar dan ook een paar graden af. Op enkele stapelwolken in het oosten na, lijkt het vrijwel overal helder te blijven. De kans op laaghangende bewolking in het noorden is maar een heel klein addertje onder het gras. Verder staat er maar een zwakke tot matige wind uit oost- tot noordoost.

Na morgen beginnen de temperaturen toch geleidelijk aan wat te zakken. Eerst is er nog wel vrij veel zon, maar later in het weekend komt er toch wat meer bewolking opzetten. De kans op neerslag blijft echter nog vrij klein.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Polletje
Dit is toch ook weer een fraai plaatje van Klap?

Laan
Niemand te zien. De omgeving van Eemnes is echt prachtig om in alle rust van de natuur en de omgeving te genieten.