BN'ers geschokt door overlijden Van Uchelen

Sanne (Syth86)

Het overlijden van acteur en regisseur Marc van Uchelen schokt zijn collega's . "Ik wil alleen kwijt dat ik het heel erg vind en de familie veel sterkte wens", aldus Horace Cohen tegen RTL Boulevard. Cohen was naast Van Uchelen te zien in de film Sextet en speelde de hoofdrol in de film Pisvingers! en Webcam die Van Uchelen regisseerde.

"Wat een drama", twittert Frieda Mulisch. Van Uchelen maakte zijn acteerdebuut in de verfilming van De Aanslag, dat werd geschreven door haar vader Harry Mulisch. "Hij speelde fantastisch in De Aanslag; de echte Anton Steenwijk."

"Het was een fantastische jongen en een fantastisch acteur", zegt actrice Monique van de Ven tegen RTL Boulevard. "Dit had hem niet mogen overkomen." De acteur pleegde zondag op 42-jarige leeftijd zelfmoord. De acteur was vorig jaar nog te zien in de tv-serie Divorce. Hij laat zijn vrouw Lies Visschedijk en twee zoontjes achter.

"En dan kom je keihard weer met een klap op aarde", laat acteur Jon van Eerd weten via Twitter. "Stil van. Ik wens Lies zoveel sterkte."

"Ik lees een verschrikkelijk bericht: collega Marc van Uchelen overleden", twitterde acteur en presentator Bas Muijs. "Kan het niet geloven."