Liverpool wil Suarez niet laten vertrekken

Maarten (rubbereend)

Liverpool is niet van plan om mee te werken aan de wens van Luis Suarez om Engeland te verlaten. De Uruguayaan is de negatieve aandacht rond zijn persoon zat.

Liverpool wil Suarez aan zijn contract houden. De ex-Ajacied tekende in augustus vorig jaar nog een nieuwe verbintenis bij The Reds. Daarvoor liep de verbintenis tot medio 2016. De club uit Liverpool is niet bereid om Suarez te laten gaan deze zomer. De Zuid-Amerikaan liet vanuit Uruguay weten weg te willen uit Engeland.

Suarez voelt zich niet meer thuis in de Premier League door alle negatieve aandacht. De spits zit voorlopig een schorsing uit bij Liverpool nadat hij Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic in de arm beet. Liverpool wil de geruchten over een transfer naar Real Madrid de kop indrukken. "Luis Suarez is gewoonweg niet te koop."

"Luis noch zijn management heeft tegen de directie kenbaar gemaakt dat hij weg wil. De club blijft Luis steunen en verwacht dat hij zijn contract respecteert. We geven verder geen commentaar", luidt de verklaring van Liverpool op de clubsite.