Amanda Bynes trapt Lance Bass de grond in

Redactie

Amanda Bynes heeft vol woede gereageerd op uitspraken van haar bezorgde vriend Lance Bass. "Ik heb Lance Bass op Twitter genegeerd en nu zegt hij ineens dat ik een psychisch probleem heb. Ik vind het erg voor je dat een lelijk ex-boybandlid bent zonder talent of carrière", briest ze op Twitter. Bass zei op de radio dat Bynes duidelijk psychische problemen heeft, maar dat zelf niet doorheeft.

"Ik ben erg bang en ik hoop dat iemand haar de hulp kan geven die ze nodig heeft", sprak de zanger, die deel uitmaakte van boyband *NSYNC. Bynes, die vorige week werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit en daarna dreigde met allerlei rechtszaken, kan de goede bedoelingen van Bass niet waarderen. "Ik heb Lance Bass al elf jaar niet meer gesproken. Ik ben woedend dat hij ineens met zulke beschuldigingen komt, ik word er gek van!"

Volgens Bass klopt Bynes' bericht van geen kanten. "We hebben zeven jaar geleden samen Love Wrecked opgenomen en drie jaar geleden was ze nog op mijn verjaardag. Pijnlijk. De Amanda die ik ken zou nooit zulke dingen tegen mij zeggen, dus of het gaat hier om een neppersoon of ze heeft een psychisch probleem."

Ondertussen doen ook de buren van de 27-jarige Bynes van zich spreken. Volgens sommigen is wonen in hetzelfde appartementencomplex als de actrice te vergelijken met 'wonen met Linda Blair in The Exorcist'. "Ze staart je weg in de lift", zei een van de buren tegen de New York Post. "Bewoners zijn doodsbang om ergens alleen met haar te zijn. Ze mompelt tegen zichzelf en lijkt helemaal de weg kwijt."