Vrouw (22) doet 16-jarige: 9 jaar cel

Djeez

Shelter Chimusaru verdwijnt voor 9 jaar in een Zimbabwaanse cel. De 22-jarige vrouw uit Harare heeft namelijk een 16-jarig knaapje gedwongen seks met haar te hebben. Dit meldt de gezaghebbende nieuwssite The Zimdiaspora.

Het slachtoffer bezocht vorig jaar augustus tijdens een vakantietripje zijn moeder op haar boerderij. Ineens was daar Chimusaru, getrouwd en moeder van een kind, die de knaap vroeg even naar haar dvd-speler te komen kijken. Die was namelijk defect.

Toen het kereltje eenmaal binnen was, deed de jonge vrouw snel de deur op slot. Het knaapje kon geen kant meer op. Chimusaru begon zich hierop plotseling uit te kleden en beval de puber haar snoeihard te nemen met zijn bruine doch paarsgepunte lans.

De arme drommel weigerde echter seks te hebben met de jongedame. Laatsgenoemde was hier uiteraard niet van gediend en bedreigde hem met een mes. Ze pakte hem beet, deed zijn broek uit en dwong hem tot seks.

Het bleef echter niet bij deze ene verkrachting. Iedere keer als Chimusaru hem zag, noemde ze hem 'mijn echtgenoot' en bleef ze zich aan hem vergrijpen. Ook zwoer zij hem om zeep te helpen als hij de zaak zou opbiechten.

Uiteindelijk kwam de zaak toch aan het licht. Het familiewapen van het kereltje was door de vele neukpartijen namelijk gezwollen tot enorme proporties. Hij wendde zich tot zijn broer om advies, die uiteindelijk de politie inlichtte. Chimusaru is deze week veroordeeld tot negen jaar op water en brood. Alleen bij goed gedrag kan ze eerder vrijkomen.