FOK! wat een weer... Wegtrekkende regen

Stephan (Stephan5)

Goeiemorgen allemaal! Er zit op termijn een langzame weersverbetering aan te komen en dat mocht ook wel een keertje. Morgen is het ook een heel aardige dag, maar vooral richting het einde van de nieuwe week lijkt de kans op regen echt wat af te gaan nemen en lopen de temperaturen op naar normale waarden voor de tijd van het jaar.

Vandaag moeten we eerst nog even afrekenen met een wegtrekkende regenzone. In het zuiden gaat dat het langst duren, maar in het noorden en later ook in de kustprovincies begint het tegen, of net in de middag al een beetje op te klaren. Uiteindelijk trekt de regen ook in Limburg weg, maar daar duurt het nog wel even voordat de opklaringen arriveren. Op een enkele bui in het binnenland na, blijft het verder wel overwegend droog. Het wordt op de meeste plaatsen ongeveer 13 graden en er staat een matige tot krachtige noordwestelijke wind.

Morgen wordt het dus een prima dag met een afwisseling van wolkenvelden en perioden met zon. De temperatuur is met een graad of 17 aangenaam te noemen. Dinsdag, woensdag en donderdag lijken dan weer wisselvallig te worden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Snuffelende zwaan
Fannie was in haar tuin aan het werk toen deze zwaan even kwam buurten. Altijd een prachtig gezicht!

Maas
StateOfMind wandelde met zijn hond langs de Maas en maakte dit mooie Hollandse plaatje. De foto werd gemaakt in de omgeving van Grave.