McLaren-duo tevreden

Tiede-Jan Breevaart

Bij McLaren zijn de coureurs verrast over hun auto in de straten van Monaco. Jenson Button denkt dat een goede race mogelijk is al is die bang voor de kwalificatie, Sergio Perez ziet juist die kwalificatie met vertrouwen tegemoet.

Gisterochtend, toen de baan nog niet veel was gebruikt, hadden we veel moeite met het op temperatuur krijgen van de banden, maar ik denk dat iedereen daar wel last van had”, sprak de winnaar van 2009. “Onze snelheid in de lange runs was verrassend goed, al zijn we er nog niet wat betreft de kwalificatiesnelheid. De auto voelt wel veel beter aan dan in de afgelopen weekenden. We zullen geen monden doen openvallen met onze tijden hier, maar we gaan wel de goede kant op.

We hebben vandaag veel dingen geprobeerd. Niet alles werkte en vooral in de snelle bochten miste ik het vertrouwen. We hebben dus nog een paar dingen te veranderen voor zaterdag. Positief is dat we ook geen nare verrassingen hebben gehad. . Zaterdag zal heel belangrijk worden en ik heb goede hoop dat we Q3 kunnen bereiken,” aldus de Mexicaan.