'Premier League lonkt voor Dzsudzsák'

Tiede-Jan Breevaart

Balázs Dzsudzsák staat mogelijk voor een transfer naar Engeland. De ex-PSV'er staat nog onder contract bij Dinamo Moskou, maar West Ham United heeft belangstelling.

Dzsudzsák wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek uit Moskou. Behalve West Ham werden ook Liverpool en Internazionale gelinkt aan de voormalige PSV'er, die in 2011 uit Eindhoven vertrok. Na één jaar bij Anzhi Makhachkala besloot de Hongaar bij Dinamo Moskou te tekenen. Met zijn club staat Dzsudzsák zesde.

In Rusland staat nog één speelronde op het programma en de Moskovieten hebben nog uitzicht op Europees voetbal. Volgens de zaakwaarnemer van Dzsudzsák hoeft de Hongaars international niet per se weg uit de Russische hoofdstad. "Balazs voelt zich hier goed en wil goed presteren bij Dinamo", zegt Jozsef Voroshbani.

De agent houdt toch een slag om de arm. "Dzsudzsák wil uiteraard wel een keer naar één van de Europese topcompetities. Ik hoop dat de clubleiding van Dinamo over eventuele aanbiedingen wil nadenken", verklaart Voroshbani in de Russische krant Isvestia.