FOK! wat een weer... Geheel bewolkt en later regen

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Regen, regen en nog eens regen. Dat was het weerbeeld dat we gisteren voorgeschoteld kregen. En dan denk je dat het de volgende dag wel beter moet gaan, maar niets is minder waar helaas.

Verspreid over het land viel er gisteren tussen de 10 en 17 millimeter regen en in het noordoosten kwam het tot onweer, echter ik moet wel zeggen dat het minder was dan dat het zich in eerste instantie liet aanzien. Vandaag is het overwegend bewolkt en de zon zien we niet of nauwelijks. Bovendien kan er hier en daar ook wat lichte regen vallen. In de loop van de dag gaat het vanuit het oosten harder regenen. De temperaturen zijn vergelijkbaar met gisteren: 11 tot 16 graden. De wind komt uit het noordwesten en is matig van kracht.

Ik kan ook voor de komende dagen nog weinig beterschap beloven. Zondag KAN wel eens een aardige dag gaan worden, maar de storingen blijven akelig dicht in de buurt, dus ik blijf hier nog even voorzichtig over.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Vis
 Met al die regen kijken we met KlapMongeaul maar eens even onder water. Wat is er toch veel te zien in de omgeving van Eemnes!