Jurassic Park 4 haalt juni 2014 niet

Desunoto

Hoewel Universal Pictures enige tijd geleden nog bekend maakte dat het vierde deel in de succesvolle Jurassic Park-reeks gepland stond voor een première in juni 2014, komt de filmstudio daar nu op terug. Dat meldt het Amerikaans entertainmenttijdschrift Variety.

Jurassic Park 4 leek goed onderweg te zijn met een script in een vergevorderd stadium en regisseur Colin Trevorrow aan het roer, maar die laatste heeft aangegeven verschillende aanpassingen door te voeren in het originele script dat werd geschreven door Rick Jaffa en Amanda Silver.

In een verklaring van Universal Pictures schreef de filmstudio het volgende: "Universal heeft besloten de geplande deadline van Jurassic Park 4 uit te stellen om de studio en de filmmakers voldoende tijd te geven het publiek de best mogelijke versie van de nieuwe film te kunnen presenteren. We zijn erg enthousiast over de visie die Colin Trevorrow heeft voor de nieuwe film en we kijken er naar uit hoe hij en de producers dit nieuwe hoofdstuk in de gevierde filmreeks vorm zullen geven."

De filmstudio heeft vooralsnog geen nieuwe datum geprikt. Het plot van de nieuwe film is eveneens nog gehuld in mysterie.

jurassic parkJurassic Park 4 haalt juni 2014 niet