Politie zoekt verder naar broertjes uit Zeist

MarcusViridis

De zoektocht naar de vermiste broertjes uit Zeist gaat donderdagochtend verder. Tussen 07.00 en 08.00 uur wordt de zoekactie in het Bunderbos bij het Limburgse Elsloo hervat. Woensdag werd op die plek ook al gezocht, maar toen de duisternis viel werd de zoektocht gestaakt.

De politie zocht woensdag vanaf 20.00 uur in het Bunderbos naar de sinds maandag vermiste jongens. Bij de actie werden onder meer mariniers en agenten van de mobiele eenheid ingezet.

De Telegraaf meldt donderdag op basis van 'onbevestigde berichten' dat de vader een afscheidsbrief achtergelaten zou hebben die tot de zoekactie bij Elsloo zou hebben aangezet. De politie liet eerder weten op basis van informatie die woensdag was binnengekomen te zijn gaan zoeken in het Bunderbos. Wat die informatie precies inhield wilde de politie niet kwijt.

Dinsdagochtend werd de vader dood gevonden in recreatiegebied het Doornse Gat. Hij had zelfmoord gepleegd. Dinsdagavond werd in het bos bij Doorn al naar de jongens gezocht. Omdat de vader in Limburg was gesignaleerd werd de zoektocht daar woensdag voortgezet.